ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΕΔΕΓΕ ΣΤΗΝ 1η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών εκλεγμένων στα Επιμελητήρια της χώρας, μία εκδήλωση που θα γίνει θεσμός καθώς θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη.
Στην Συνδιάσκεψη συμμετείχαν από το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) οι κυρίες Καλλιόπη Τζήκα, Γεν. Γραμματέας του Επιμελητηρίου Λάρισας και Α΄ Αντιπρόεδρος ΕΕΔΕΓΕ, η κα Χριστίνα Φυτέα, μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) και Γεν. Γραμματέας ΕΕΔΕΓΕ και η κα Αναστασία Μανώλα, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου και Αν. Γεν. Γραμματέας ΕΕΔΕΓΕ, οι οποίες προχώρησαν σε σημαντικές παρεμβάσεις και έθεσαν καίρια θέματα για τον ασφαλιστικό και επιχειρηματικό κλάδο.

Σημείο αναφοράς αποτέλεσε η δυναμική που εμφανίζει ο ασφαλιστικός κλάδος και οι προοπτικές που ανοίγονται για ένα καλύτερο μέλλον. Μέσα από τις στοχευμένες παρεμβάσεις και καταθέσεις προτάσεων αναδείχθηκε η επιθυμία για συμπόρευση όλων των δυνάμεων, με στόχο την αναβάθμιση και την αξιοποίηση του κλάδου, προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.

Η Συνδιάσκεψη ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του προέδρου του Ε.Ε.Α. κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου. Επίσης, παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ και π. υπουργός κ. Γ. Βρούτσης, ο βουλευτής Β’ Αθηνών ΚΙΝΑΛ και π. υπουργός κ. Α. Λοβέρδος, ο βουλευτής Αρκαδίας ΚΙΝΑΛ κ. Οδ. Κωνσταντινόπουλος και ο Διοικητής της ΑΑΔΕ κ. Γ. Πιτσιλής. Επίσης χαιρέτισαν θεσμικά ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γ. Καββαθάς, ο πρόεδρος του ΕΕΠ και υπεύθυνος έρευνας και ανάπτυξης στην ΚΕΕΕ κ. Ι. Βουτσινάς, από το ΕΕΘ ο κ. Κ. Λάσκος και από το Επιμελητήριο Αργολίδας ο πρόεδρός του και Οικονομικός Επόπτης της Κ.Ε.Ε.Ε. κ. Φ. Δαμούλος. Από την ασφαλιστική αγορά ο αντιπρόεδρος της ΕΑΕΕ και διευθύνων σύμβουλος της Generali κ. Πάνος Δημητρίου, η πρόεδρος του ΕΙΑΣ κ. Νάντια Σταυρογιάννη. Από την πλευρά των Επιμελητηρίων Αθηνών, Πειραιά και Θεσσαλονίκης που διοργάνωσαν την εκδήλωση, τοποθετήθηκαν αντίστοιχα ο κ. Δ. Γαβαλάκης, ο κ. Κ. Μαρκουλιδάκης και ο κ. Κ. Λάσκος.

Η πρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ κα Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου σημείωσε σχετικά με την εκδήλωση: «Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες μπορούν να αποτελέσουν βασικό πυλώνα για την ανάδυση νέων και σύγχρονων πρακτικών με στόχο την εξέλιξη και την ανάπτυξη του κλάδου. Το ΕΕΔΕΓΕ θα σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια».

ekprosopoi

Για περισσότερες πληροφορίες:

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Αννίτα Βορεάδου, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ,T: 212 2543185,
K: 694 6124653
Γραμματεία Προέδρου: Ιωάννα Παπουτσή, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , T: 212 254 3187
Μαριτίνα Κάντζιου, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , T: 212 254 0515