ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ

 

 ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ERASMUS


Στα πλαίσια των εργασιών του Σχολείου Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στη Θερμοκοιτίδα του ΕΒΑ, υλοποιήθηκαν πολλές δράσεις του προγράμματος Erasmus, του οποίου ενδιάμεσος φορέας είναι το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών.

Περισσότερα

 

PC120227

 

 

erasmous.jpg

 

Η ΕΕΔΕΓΕ μετεκπαιδεύει νέες επιχειρηματίες


 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

erasmous

Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, ΕΕΔΕΓΕ, ενεργώντας ως Ενδιάμεσος Εθνικός Φορές υλοποίησης του προγράμματος Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες, (Erasmus for young entrepreneurs) και στην πρόταση με ακρώνυμο: Entrepreneurship for Innovative Change, E4IC,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ:
Οι ενδιαφερόμενοι Νέοι Επιχειρηματίες, που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα μέχρι και 3 έτη, καθώς και αυτοί που προτίθενται να ξεκινήσουν δική τους δουλειά, και οι Εταιρείες που επιθυμούν να απασχολήσουν Νέους από άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες στην επιχείρησή τους, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα:
http://www.erasmus-entrepreneurs.eu
και να συμπληρώσουν την ανάλογη αίτηση, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 


 

P2200449Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών είχε και δεύτερη επιτυχημένη πρόταση στο πρόγραμμα εκπαίδευσης Erasmus για νέους επιχειρηματίες. Ενεκρίθη και η δεύτερη πρότασή μας και θα συνεχίσουμε το πρόγραμμα και για το 2015-2017.
Σας παρακαλώ θερμά, για μια ακόμη φορά, να προσπαθήσετε να ενημερώσετε τα μέλη των Επιμελητηρίων σας και να προωθήσετε το πρόγραμμα για να υπάρξουν ωφελούμενοι και από το δικό μας περιβάλλον.|

η Κοινοπραξία είναι η ίδια και ονομάζεται: Επιχειρηματικότητα για καινοτόμες αλλαγές, (Entrepreneurship for Innovative Change, E4IC).
Η υλοποίηση των δράσεων του προγράμματος θα γίνει από την ίδια εταιρεία, την ΟΕCON GROUP, που είχε αναλάβει και την προηγούμενη δράση.
Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι να βοηθήσει νέους επιχειρηματίες να αποκτήσουν τις δεξιότητες που πρέπει, προκειμένου να δημιουργήσουν και να υποστηρίξουν μια επιχείρηση.

Ένας καινοτόμος τρόπος είναι η απόκτηση εμπειριών και τεχνογνωσίας με τη συμμετοχή των νέων και επίδοξων επιχειρηματιών σε επιχειρήσεις του εξωτερικού. Η μέθοδος αυτή θα τους βοηθήσει να δικτυωθούν με επιτυχημένους συναδέλφους τους άλλων κρατών και να αποκομίσουν οφέλη τα οποία θα τους βοηθήσουν στην οργάνωση ή την βελτίωση της δικής τους δουλειάς. Θα ανταλλάξουν επιχειρηματικές πληροφορίες, πιθανόν να δημιουργήσουν συνέργιες με συναδέλφους τους σε άλλα κράτη και να προσεγγίσουν νέες αγορές,

erasmous

Οι ενδιαφερόμενοι Νέοι Επιχειρηματίες, που ασκούν την επιχειρηματική δραστηριότητα μέχρι και 3 έτη, καθώς και αυτοί που προτίθενται να ξεκινήσουν δική τους δουλειά και οι Εταιρείες που επιθυμούν να απασχολήσουν Νέους από άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες στην επιχείρησή τους, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα:
http://www.erasmus-entrepreneurs.eu και να συμπληρώσουν την ανάλογη αίτηση. Στη συνέχεια μπορούν να απευθυνθούν στις εκπροσώπους μας ανά την Ελλάδα, ή στην εταιρεία. OECON που υλοποιεί τη δράση: Τηλ. Επικοινωνίας: 2310-256360 Υπεύθυνη, κ. Έλενα Κοπανάροβα.

logoue.jpg

ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ
docE4IC-Entrepreneurship for innovative change
docE4IC-Entrepreneurship for innovative change
pptΕπίσημη Παρουσίαση του Προγράμματος και της πρότασης E4IC
docΠράσινη καινοτόμα απασχόληση
docΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ 
docΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 
docΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ-ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ 
docQuality Standards Classification of Industrial professions As a tool for reducing the Gender Pay Gap 
docTo prevent and combat violence against children, young people and women and to protect victims and groups at risk